Cart 0

Keselamatan Keluarga Dan Perniagaan

Banner Website Isnad Tadawi 2

Kami di Isnad Tadawi menyediakan perkhidmatan penjagaan keselamatan keluarga dan perniagaan dari aspek rohani dan fizikal, dengan penggunaan kaedah ruqyah syariah serta alat dan gadjet keselamatan yang berkualiti dan mampu milik. Sangat mudah digunakan dan boleh diakses di mana sahaja anda berada.

Keselamatan Keluarga Dan Perniagaan yang dimaksudkan adalah keselamatan daripada sudut perkara-perkara yang nyata serta ghaib. Ini termasuk berkaitan masalah kesihatan, kecurian, penipuan, kebakaran, hasad, pukau, sihir dan gangguan makhluk  jin serta gangguan syaitan. Dengan izin Allah, kami berikhtiar untuk mengatasi masalah-masalah tersebut dengan kaedah ruqyah syariah dan digabungkan dengan peralatan gadjet berteknologi terkini.

Ruqyah Syariah adalah suatu perubatan dengan cara membacakan ayat-ayat suci Al-Quran. Ruqyah Syariah dilakukan oleh seorang muslim beriman, baik untuk tujuan penjagaan dan perlindungan diri sendiri atau orang lain, daripada pengaruh buruk, pandangan mata manusia dan jin, pengaruh sihir, gangguan kejiwaan, dan berbagai penyakit fizikal, kebatinan serta hati

Alat dan gadjet keselamatan yang digunakan antaranya ialah:

- CCTV dengan pelbagai fungsi.
- PIR Sensor Alarm.
- Door Contact Alarm.
- Gas Detector Alarm.
- Smoke Detector Alarm.
- SOS Panic Alarm.
- Remote Access (boleh diakses melalui aplikasi di telefon pintar dan komputer)
Di Isnad Tadawi kami membekalkan dan memasang alat dan gadjet berteknologi terkini bagi membantu meningkatkan tahap keselamatan keluarga dan perniagaan pelanggan-pelanggan kami.Alat dan gadjet keselamatan yang digunakan antaranya ialah:

- CCTV dengan pelbagai fungsi.

- PIR Sensor Alarm

- Door Contact Alarm

- Gas Detector Alarm

- Smoke Detector Alarm

- SOS Panic Alarm

- Remote Access (boleh diakses melalui aplikasi di telefon pintar dan komputer)

- FIre Extinguisher

- GPS Tracker

- Flatfix Tyre

- Car Camcoder

- Radio Al-Quran